Плата Мезета

 

 

Плата-деликатеси

 

Колбасарско плато: луканка, суджук, кайзер, филе „Елена”

500 гр. - 21,90 лв.

 

Плато вносни сирена: Камембер, Бри, Рокфор, Ементал, плодове

1000 гр. - 39,90 лв.

 

Плато български сирена: Фета, пушен кашкавал, овче и козе сирене

1000 гр. - 21,90 лв.

 

Плато пушени риби

1000 гр. - 48,90 лв.

 

Плато мариновани риби

1000 гр. - 32,90 лв.
Реклама